5 C
София
неделя, 7 март, 2021

Трябва ли всички да се ваксинираме с експерименталните ваксини срещу коронавирус? Д-р Джоузеф Меркола казва – НЕ

Още новини

Антъни Фаучи заяви през декември, точно преди да получи първата доза от експерименталната ваксина срещу коронавирус: „Изпитвам изключителна увереност в безопасността и ефикасността на тази ваксина и искам да насърча всички, които имат възможност да се ваксинират“.

Фаучи, който е директор на Националния институт по алергични и заразни болести в САЩ, направи второ изявление през януари, в което казва, че втората доза на ваксината го е „нокаутирала“ за 24 часа. По този начин Фаучи се присъединява към дългия списък с хора получили сериозни странични ефекти от експерименталната ваксина. Вижте повече тук (на англ.).

Да си неработоспособен за 24 часа си е доста сериозно, имайки предвид, че повечето хора, които са прекарали COVID-19, разказват за доста по-леки симптоми и неудобства. Значителна част от хората, които са получили една или две дози от експерименталните ваксини срещу коронавирус, съобщават за доста сериозни странични ефекти.

Нова статия в lewrockwell.com от Джоузеф Меркола, лекар, който често пише за належащите здравословни проблеми, съобщава за някои от ужасните странични ефекти, за които хората докладват, че са изпитвали след като са си поставили някоя от експерименталните ваксини срещу коронавирус. В статията, д-р Меркола обръща внимание и на някои подозрителни смъртни вълни, свързани с масови ваксинации.

Такъв е случаят и с дом за възрастни в Ню Йорк, в който не е имало нито един смъртен случай, свързан с коронавируса. По-малко от две седмици, след като са започнали масови ваксинации на възрастните хора, 24 души умират. Не е ли странно, че преди това коронавирусът не е взел нито една жертва от дома? Странно съвпадение. Вижте повече тук (на англ.).

В статията си, Меркола посочва основания за съмнение дали производителите на тези ваксини са ги тествали и докладвали по начин, който да разкрие степента на опасност за хората, които решат да ги приемат.

Той твърди в статията си, че хората не трябва просто да следват препоръките на Фаучи и да се ваксинират с експерименталните ваксини срещу коронавирус, а вместо това да се информират и сами да вземат решение по въпроса.

Меркола завършва статията си по този начин:

„За да не станете част от тъжната статистика, Ви призовавам да се информирате от научна гледна точка, преди да вземете решение относно тази експериментална генна терапия.

Също така не забравяйте, че смъртността на COVID-19 е всъщност изненадващо ниска. По-ниска е от тази на грипа за хората под 60 години.

Ако сте на възраст под 40 години, рискът да умрете от COVID-19 е само 0,01%, което означава, че имате 99,99% шанс да оцелеете. А имате шанс и да покачите тези проценти до 99,999%, ако сте с добър метаболизъм, инсулиново чувствителни и заредени с витамин D.

Така че, наистина, от какво се предпазваме с ваксината срещу COVID-19? Тези иРНК ваксини дори не са предназначени да предотвратяват инфекцията, а само да намаляват тежестта на симптомите.

Междувременно, те биха могли да ви направят по-болни, след като бъдете изложени на вируса, и/или да причинят трайни сериозни странични ефекти, като тези разгледани по-горе.

Въпреки че няма да казвам на никого какво да прави, бих Ви призовал да отделите време и да проучите от научна гледна точка и да прецените потенциалните рискове и ползи, въз основа на вашата индивидуална ситуация, преди да вземете решение, за което може да съжалявате в останалата част от живота си, който всъщност може да бъде съкратен с тази ваксина.“

Сред някои от посочените странични ефекти са:

 • Постоянно неразположение и изключително изтощение;
 • Тежки алергични реакции, включително анафилактични реакции;
 • Мултисистемен възпалителен синдром;
 • Хронични припадъци и конвулсии;
 • Парализа, включително Парализа на Бел (парализа на лицевия нерв);

Цялата статия на д-р Меркола вижте тук (на англ.)

Автор: Адам Дик / Ron Paul Institute

Заглавия, на които трябва да обърнете внимание

*всички статии са на английски език

 • Ефектът на Бил Гейтс: ДТК ваксината на СЗО уби повече деца в Африка, отколкото болестите към които е насочена. Вижте статията.
 • Португалски здравен работник, на 41 години, умира два дни след ваксиниране с ваксината на „Пфайзер“, баща ѝ казва, че „иска отговори“. Вижте статията.
 • Здравните власти разследват смъртта на лекар след ваксинация срещу COVID. Вижте статията.
 • 4 доброволци развиха лицева парализа след ваксиниране с ваксината на „Пфайзер“, което накара Агенцията за контрол на храните и лекарствата да препоръча „наблюдение на случаите“. Вижте статията.
 • COVID-19: 13 души в Израел развиха лицева парализа след ваксинация. Вижте статията.
 • Франция няма да ваксинира с ваксината на АстраЗенека хората над 65 години. Вижте статията.
 • Ваксината на АстраЗенека не трябва да се дава на хора над 65 години, казват германските здравни власти. Вижте статията.

За финал

Не забравяйте, че ако решите да се ваксинирате с някоя от експерименталните ваксини срещу коронавирус, вие се съгласявате да сте опитно свинче. Няма ясни научни доказателства, които да установят безопасността или ефективността на ваксините срещу коронавирус. Нито една медия няма право да съобщава, че ваксините са безопасни, защото НЯМА научни доказателства, които да доказват това. Вижте повече (на англ.) тук.

Друг манипулативен подход на медиите е да използват „последните данни“ от т.нар. Фаза III на проучване на безопасността и ефективността на ваксините.

По този начин се създава у обществото впечатлението, че проучванията за безопасност на ваксините са завършени и че регулаторите имат „последните данни“, което е лъжа.

Нека вземем за пример ваксината на АстраЗенека. Проучването на ваксината е регистрирано в американския Център за контрол и превенция на заболяванията, като клинично изпитване NCT04516746.

Информацията е обществено достъпна и може да се провери, че проучването за безопасност и ефективност на ваксината е непълно,а очакваната дата на завършване е 21 февруари 2023 година.

Информирайте се преди да вземете важно решение за здравето си!

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Натиснете върху снимката, за да изтеглите книгата:

Най-ново