15 C
София
четвъртък, 9 юли, 2020

Шокиращи прилики между древните цивилизации: Скрит модел, който обяснява всичко

Още новини

Black Lives Matter е най-големият спонсор на кандидат-президентската кампания на Джо Байдън

Кандидат-президентската кампания на Джо Байдън се спонсорира от даренията, които получават Black Lives Matter (BLM). The National Pulse разкри, че BLM...

CNN обвинява икономиката на Тръмп в „системен расизъм“ – показва данни от президентството на Обама

CNN казва, че икономиката на Тръмп показвала "системен расизъм", като същевременно показва данни, събрани преди избирането му. Водещият Крис Куомо използва...

Уолтър Блекман: Джордж Флойд „не е герой“, а „Black Lives Matter е терористична организация“

"Black Lives Matter е терористична организация", а Джордж Флойд "не е герой"- това са част от думите на Уолтър Блекман, който...

Робърт О’Браян сравни прикриването на коронавируса от Китай с Чернобил

Робърт О'Браян, който е съветник по националната сигурност на Белия дом, сравни прикриването на коронавируса от Китай, с прикриването на Чернобил...

Президентът на Танзания разкри, че тестовете за COVID-19 са фалшиви – дават положителен резултат на плодове

Президентът на Танзания разкри, че тестовете за коронавирус, които са изпратени на страната, са дефектни - давали положителни резултати на плодове...

Всеки, който се интересува от древна история си е задавал един от най-любопитните въпроси – защо древните цивилизации са изграждали пирамиди?

Ако тези древни цивилизации не са били свързани по един или друг начин, защо тогава следват един почти идентичен архитектурен модел? Дали имат един и същ източник на вселенска информация?

Има безброй енигматични въпроси, които все още остават загадка за днешните учени, когато говорим за древните цивилизации и тяхното развитие.

Днес ще разгледаме някои от най-невероятните прилики между древните цивилизации, които доказват, че споделят едно универсално научно познание. Нещо, което обикновените учени са определили, като невъзможно.

Защо древните цивилизации строят пирамиди по целият свят?

Шокиращи прилики между древните цивилизации: Скрит модел, който обяснява всичко

Започваме с изграждането на пирамидите. Тези величествени древни паметници могат да бъдат намерени във всички краища на света.

От стъпаловидни, с кръгла форма, до класически пирамиди. Почти всички древни култури са строили пирамиди, които днес провокират модерното ни разбиране за някои от най-невероятните древни цивилизации на Земята.

Древните египтяни, древните китайци, Пре-инките, инките, ацтеките, маите и безброи други древни култури са издигали пирамиди, които съществуват и днес.

Никой не е бил в състояние да разбере каква е истинската цел на пирамидите. Дали са се използвали като гробници? Като складови помещения за ценни предмети? Като паметници в чест на боговете?

Или, както смятат много хора днес, пирамидите са построени с цел овладяване на земната и вселенската природа.

Мистерията на пирамидите стана още по-голяма, когато разбрахме, че пирамидите разположени в платото Гиза са астрономически подредени.

Истината е, че въпреки че наистина се опитваме да разберем принципите на пирамидите, които са построили древните култури, ние все още нямаме ясна представа, как са ги издигнали и каква е истинската им цел.

Пирамидите и тяхната небесна връзка

Шокиращи прилики между древните цивилизации: Скрит модел, който обяснява всичко

Фактът, че древните цивилизации по света са построили тези невероятни паметници е нещо удивително. Както и че почти всички от тях споделят идентични архитектурни прилики. Но това, което е още по-изумително е космическата връзка, която споделят помежду си.

Ако погледнем към пирамидите от платото Гиза, пирамидите на Теотиуакан и дори китайските пирамиди, ще разберем, че всички от тях са приведени в съответствие с определени съзвездия.

В този случай говорим конкретно за съзвездието Орион, което очевидно е от изключителна важност, не само за древните египтяни, но и за древните ацтеки и техните предшественици, древните китайски и други цивилизации по целия свят.

Как са успели древните умове да позиционират паметници с такава прецизност, че да съвпадат с космическите тела е нещо, което все още не сме разбрали, и това ще остане една от най-големите загадки в историята.

Древни метални скоби…Доказателство за изгубена древна технология?

Шокиращи прилики между древните цивилизации: Скрит модел, който обяснява всичко

Дали древните метални скоби са реални доказателства за изгубена модерна технология, която чака да бъде открита?

Следи от тази предполагаема технология могат да бъдат намерени върху мегалитни храмове и множество други праисторически монументи по целия свят. Каква е истинската цел на тези метални скоби?

А по-важният въпрос е, как тази древна технология се е разпространила и в други части на земното кълбо по едно и също време?

Доказателство за наличието на древни метални скоби могат да бъдат открити в конструкции на древните египтяни, древните гърци, пре-инките, инките и други цивилизации.

Възможно ли е, тези древни цивилизации да са имали един и същ източник на информация? Дали следват същия модел, както при строенето на пирамидите?

Вижте още

АБОНИРАЙ СЕ

И ще получиш безплатно нашата е-книга "Теми табу - това, което не ни казват".

Най-ново

„Чернобилско досие КГБ“ разкрива нови тайни за аварията в Чернобил

В книгата "Чернобилско досие КГБ", където са събрани доскоро намиращи се под графа "секретно" архивни документи, е публикувана справка на УКГБ...

SARS-CoV-2 съществува във водата на Барселона още от март 2019 г.

SARS-CoV-2 съществува във водата на Барселона още от март 2019 година. Това стана ясно след изследване, проведено от Барселонския университет, което...

Университетът в Кеймбридж подкрепя твърдението, че „белият живот няма значение“

Университетът в Кеймбридж защити един от своите преподаватели, който написа в Туитър, че "белият живот няма значение", въпреки че преди това...

22 любопитни факти за Танзания

Днес ще ви представим 22 любопитни факти за Танзания - една необикновена страна. Танзания, или Обединена република Танзания,...

Явленията на Богородица в Египет – документирани и наблюдавани от християни и мюсюлмани

Явленията на Богородица в Египет започват на втори април 1968 година в предградието на Кайро Зейтун. Тогава един работник-мюсюлманин на име...