10 C
София
четвъртък, 4 юни, 2020

САЩ: $160 млн. са платени до юни 2019 г. за вреди и смърт, причинени от ваксини

Още новини

Президентът на Танзания разкри, че тестовете за COVID-19 са фалшиви – дават положителен резултат на плодове

Президентът на Танзания разкри, че тестовете за коронавирус, които са изпратени на страната, са дефектни - давали положителни резултати на плодове...

Властите в Турция се грижат за бездомните животни, които са застрашени от карантината

Властите в Турция се грижат за бездомните животни, които са застрашени от карантината. В момента най-облагодетелствани от това,...

Илон Мъск: „Това, което най-много ме изненадва е, че CNN все още съществува“

Илон Мъск изрази възмущението си, след като CNN разпространиха фалшивата новина, че обещаните от Мъск над 1000 апарати за вентилация на...

Украински кмет изкопа 600 гроба, за да подготви града си за коронавируса (видео)

Украински кмет изкопа 600 гроба, за да подготви града си за коронавируса. В украинският град Днипро са регистрирани...

Премиерът на Япония: СЗО трябва да се прекръсти на „Китайската здравна организация“

Премиерът на Япония: СЗО трябва да се прекръсти на "Китайската здравна организация". СЗО трябва да се прекръсти на...

Страничните ефекти от ваксината против грип включват (освен всичко друго):

Синдром на Гилен-Баре – автоимунно възпалително заболяване на периферната нервна система, проявяващо се с вели парези, нарушения в чувствителността и вегетативни разстройства.

Трансверзален миелит – рядко неврологично състояние, при което се възпалява гръбначният мозък. Нарича се трансверзален, защото обхваща цялата ширина на гръбначния мозък. Характеризира се със слабост и изтръпване на крайниците, дефицит на двигателните умения, дисфункция на автономната нервна система и други.

Остър дисеминиран енцефаломиелит – рядко автоимунно заболяване, характеризиращо се с внезапно и широко разпространено възпаление на мозъка и гръбначния мозък. Заболяването атакува нервите на централната нервна система и уврежда тяхната миелинова изолация, което разрушава бялото вещество.

Множествена склероза – автоимунно възпалително невродегенеративно хронично заболяване. Засяга миелиновата обвивка на главния и гръбначния мозък. Причинява демиелинизация и образуване на лезии в мозъка. Често води до физическа и ментална инвалидизация.

SIRVA – Увреждания по рамото, свързани с поставянето на ваксина – може да се случи при неправилно инжектиране на ваксина. SIRVA може да доведе до интензивна, продължителна болка, ограничен обхват на движение и други увреждания на рамото, като Адхезивен капсулит на рамото, познат като Синдром на замръзналото рамо.

Миастения гравис – хронично автоимунно заболяване, което води до различна степен на слабост на скелетната мускулатура. Най-често засяга очите, лицето и поглъщането. Води до лесна уморяемост, двойно виждане, увиснали клепачи, проблеми с говора и ходенето.

Периферна невропатия – заболяване, засягащо нервите, може да повлияе на чувствителността, движението, жлезите или функциите на органите.

Застойна сърдечна недостатъчност – сърдечно заболяване, при което заради увреждане, сърцето не функционира както трябва.

Смърт – съществуват случаи, при които хора умират след приемане на ваксина.

По темата: 12-годишно момиче остава парализирано, след имунизация с Гардасил – лекарите казват, че си внушава


Д-р Марк Гайер

Във видеото по-горе, д-р Марк Гайер обяснява измамата зад грипната ваксина

Д-р Гайер НЕ е противник на ваксините. Той е доктор по медицина и има докторска степен по генетика. Той е работил 10 години в Националния институт по здравеопазване, бил е и генетик в Университета Джон Хопкинс. Автор е на над 150 публикации.

Повече от 30 години е работил върху безопасността и ефективността на ваксините. Той е един от четиримата учени, работили за заместването на DTP (ваксината против дифтерия, тетанус и коклюш), която разболява всяко дете с висока температура, с ваксината DTaP, която е по-пречистена и може да причини висока температура на само 3% от всички ваксинирани.

Д-р Гайер обяснява, че ваксината против грип може да причини Синдром на Гилен-Баре, за който писахме по-горе, и че самата ваксина не е много ефективна за предотвратяване на грипа.

Той също обяснява, че Центърът за контрол и превенция на заболяванията не спазва закона за ваксините при противогрипната ваксина. Той налага дългосрочно изпитване за безопасност на ваксините. До тук се стига, тъй като е невъзможно да се тества ваксина, която се променя всяка година.

Д-р Гайер също посочва, че е нелепо да се харчат милиарди долари за ваксина, която в най-добрият случай би спасила около 50 души на година, при условие, че има много по-сериозни заболявания, от които умират десетки хиляди хора, но за тях не се влагат такива сериозни суми.

humansarefree

Вижте още

АБОНИРАЙ СЕ

И ще получиш безплатно нашата е-книга "Теми табу - това, което не ни казват".

Най-ново

6 типа токсични хора, които са неволни манипулатори

Има много информация за различните типове токсични хора, като психопати, социопати и нарцисисти. Тези хора използват сложни техники за манипулиране, за...

Робърт О’Браян сравни прикриването на коронавируса от Китай с Чернобил

Робърт О'Браян, който е съветник по националната сигурност на Белия дом, сравни прикриването на коронавируса от Китай, с прикриването на Чернобил...

Първите австралийски заселници са живели редом с гигантски кенгурута и гущери с размерите на автомобил

Първите австралийски заселници са живеели редом с гигантски кенгурута, 7-метрови крокодили и хищни гущери с размерите на автомобил.

Най-голямата виртуална вълна в света радва пешеходците в Сеул (видео)

Гигантска виртуална вълна, по-висока от къща, която изглежда сякаш се разбива в стените на аквариум, се проектира върху най-големия външен HD...

Пълен абсурд: В Кайро строят мост буквално на 50 см от жилищни сгради

В Кайро строят мост буквално на 50 см от жилищни сгради и поради тази причина властите попаднаха под обстрел в социалните мрежи.