6.5 C
София
вторник, 9 март, 2021

Ротшилд притежават 80% от Израел – и пряко контролират държавната политика на геноцид

Още новини

През 1917 г. Ротшилд успяват да убедят британското правителство да им обещае Палестина, в замяна за влизането на САЩ в Първата световна война. Поради тази причина, днес Ротшилд притежават цели 80% от Израел.

Ротшилд притежават 80% от Израел, според Саймън Шама. Те са създали Върховният съд на Израел и притежават двете най-големи информационни агенции в света – Ройтерс и Асошиейтед прес.

Те притежават и контролиращ дял в Роял Дъч Шел, Банката на Англия и LBMA (международна търговска асоциация, представляваща и ръководеща лондонския пазар за злато и сребро.)

Те имат властта и средствата да подклаждат войни, да поставят президенти, да детронират крале и да банкрутират държави.

Ротшилд обикновено работят зад кулисите. В случая с Израел, Ротшилд са проектирали ПСВ и са изчакали до 1917 г., когато Великобритания е била в беда.

Тогава, Ротшилд са обещали на Великобритания, че могат да вкарат Съединените щати във войната (на нейна страна) и по този начин да гарантират победата над Германия.

Разбира се, те искат нещо в замяна: Палестина.

Вижте още: Превърнаха ли се Съединените щати в колония на Израел?

Така е създадена Декларацията на Балфур, която е официално писмо от Външният министър на британското правителство Джеймс Балфур до барон Ротшилд.

Писмото от Джеймс Балфур до барон Ротшилд:

Писмото от Джеймс Балфур до барон Ротшилд
Балфурската декларация / Снимка: United Kingdom Government signed by Arthur Balfour – British Library. Originally published 9 November 1917, Public Domain, Link

„Скъпи барон Ротшилд,
С огромна радост от името на правителството на Нейно величество Ви предавам следната декларация за симпатията ни към еврейско — ционистките стремежи, която бе представена на кабинета и той одобри. Правителството на Нейно величество гледа с благоволение на изграждането на национално домашно огнище на еврейския народ в Палестина и ще се застъпи с всички сили за осъществяването на тази цел.

Ясно е, че няма да бъдат предприети никакви действия, които биха могли да накърнят гражданските и религиозните права на съществуващите не — еврейски общности в Палестина или правата и политическия статус на евреи, живущи в други страни. Ще съм Ви благодарен, ако Вие оповестите тази Декларация на ционистката федерация.“

С приятелски поздрав:
Артър Джеймс Балфур

(изт. Geheimgesellschaften und ihre Macht im 20. Jahrhundert, 1994)

Но тук имаме един голям проблем. Палестина никога не е била на Великобритания, за да я раздава. Това право принадлежи само на палестинците.

Именно заради това, насилствено са евакуирани и избити хиляди палестинци. Този геноцид се извършва и до днес.

Създаването на ционистката държава Израел е масова несправедливост още от самото си начало. Нещо, заченато в беззаконие, няма как да не поражда конфликти занапред.

Не е преувеличено да се каже, че основаването на самия Израел може да е предвестник на Третата световна война.

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Натиснете върху снимката, за да изтеглите книгата:

Най-ново