10 C
София
четвъртък, 4 юни, 2020

Рон Пол: Хората трябва да бъдат подозрителни към ваксината срещу коронавирус

Още новини

Президентът на Танзания разкри, че тестовете за COVID-19 са фалшиви – дават положителен резултат на плодове

Президентът на Танзания разкри, че тестовете за коронавирус, които са изпратени на страната, са дефектни - давали положителни резултати на плодове...

Властите в Турция се грижат за бездомните животни, които са застрашени от карантината

Властите в Турция се грижат за бездомните животни, които са застрашени от карантината. В момента най-облагодетелствани от това,...

Илон Мъск: „Това, което най-много ме изненадва е, че CNN все още съществува“

Илон Мъск изрази възмущението си, след като CNN разпространиха фалшивата новина, че обещаните от Мъск над 1000 апарати за вентилация на...

Украински кмет изкопа 600 гроба, за да подготви града си за коронавируса (видео)

Украински кмет изкопа 600 гроба, за да подготви града си за коронавируса. В украинският град Днипро са регистрирани...

Премиерът на Япония: СЗО трябва да се прекръсти на „Китайската здравна организация“

Премиерът на Япония: СЗО трябва да се прекръсти на "Китайската здравна организация". СЗО трябва да се прекръсти на...

Рон Пол, в интервю с Дан Дикс от Press for Truth, предупреждава, че хората „трябва да бъдат подозрителни“ към ваксината срещу коронавирус, която може скоро да излезе на пазара.

Рон Пол е американски лекар, писател, политик и дългогодишен член на Конгреса на САЩ от републиканската партия от щата Тексас. Описват го като консерватор, критик към външната политика на САЩ, противник на войната в Ирак, подкрепя идеята за свободни пазари и търговия по света. Той е за излизането на САЩ от организации като НАТО, СТО, ООН, МНС и други, които според него намаляват американския суверенитет.

Той заявява в интервюто, че не вижда причина в момента да се взима такава ваксина, но отбелязва, че нарочно се наплашват хората, за да мислят, че е нужно да я приемат и да я искат сами.

Пол заявява, че заплахата от коронавирус е завишена, а бъдещата ваксина крие опасности.

По отношение на потенциалната опасност от ваксината срещу коронавирус, Пол разказва в началото на интервюто, как през 1976 г., в първата си седмица като член на Камарата, той е бил един, от само двамата членове, и двамата лекари, които са гласували против законодателството, което е помогнало да се вкара незабавна ваксина в отговор на върлуващия свински грип.

Той описва резултатите от натиска на хората да приемат ваксината срещу свински грип така:

„Те избързаха с ваксината. Тя не беше направена правилно. Нямаше нищо общо с вируса, който вилнееше, така че не спаси нито един живот. Нанесе много вреди. Повече хора умряха от ваксината, отколкото от вируса. Това беше нещо като урок, че всичко беше прибързано. Но това се случва, когато правителствата се намесват и вие правите нещата по политически причини.

Имаше също и много случаи на хора, може би над 50 души, които получиха синдром на Гилен-Баре, който е временна тотална парализа, от която може и да се умре, но повечето от хората се излекуваха. Но това е много, много сериозно усложнение от вирусна инжекция – ваксина“.

Вижте още: Дания прие закон, позволяващ принудително ваксиниране срещу коронавирус

Относно сериозността на коронавируса, Пол отбелязва, че много от хората, за чиято смърт е обвинен коронавируса, са възрастни хора, включително живеещи в старчески домове, които имат множество други заболявания.

Пол обяснява, че лекарите са били инструктирани от Центровете за контрол и профилактика на заболяванията, когато подписват смъртните актове, ако пациентите имат четири различни заболявания, но се окажат и положителни за коронавирус, те трябва да напишат, че вируса е основната причина за смъртта.

Относно смъртността от коронавируса

„Числата не означават нищо“, казва Рон Пол по отношение на ежедневните сведения за смъртността от вируса.

Според него, много повече хора от официално записаните са с коронавирус. Някои от тези хора не са се разболявали. Други са се подобрили без никакво лечение, като за пример, Пол дава своя син – сенатор Ранд Пол.

И докато неговият син си е направил тест, който е потвърдил, че има коронавирус, повечето хора, които са имали коронавирус и не са страдали от сериозни медицински проблеми, не са били тествани.

С „вероятно милиони хора“, които са се заразили с коронавирус, Пол заключава, че процентът на хората, които са се заразили с вируса и са умрели в резултат на това е „вероятно много, много малък“.

Въпреки че Пол казва, че би избрал да не се ваксинира срещу коронавируса, ако ваксината излезе скоро и дори, ако кажат, че е 99% ефективна, той казва, че всеки трябва да вземе това решение индивидуално, като предварително обсъди с лекар за алтернатива на ваксината.

Рон Пол е категоричен в едно нещо – че това решение не трябва да се взима от правителството.

Интервюто можете да гледате тук, но имайте предвид, че е на английски:

ronpaulinstitute

Вижте още

АБОНИРАЙ СЕ

И ще получиш безплатно нашата е-книга "Теми табу - това, което не ни казват".

Най-ново

6 типа токсични хора, които са неволни манипулатори

Има много информация за различните типове токсични хора, като психопати, социопати и нарцисисти. Тези хора използват сложни техники за манипулиране, за...

Робърт О’Браян сравни прикриването на коронавируса от Китай с Чернобил

Робърт О'Браян, който е съветник по националната сигурност на Белия дом, сравни прикриването на коронавируса от Китай, с прикриването на Чернобил...

Първите австралийски заселници са живели редом с гигантски кенгурута и гущери с размерите на автомобил

Първите австралийски заселници са живеели редом с гигантски кенгурута, 7-метрови крокодили и хищни гущери с размерите на автомобил.

Най-голямата виртуална вълна в света радва пешеходците в Сеул (видео)

Гигантска виртуална вълна, по-висока от къща, която изглежда сякаш се разбива в стените на аквариум, се проектира върху най-големия външен HD...

Пълен абсурд: В Кайро строят мост буквално на 50 см от жилищни сгради

В Кайро строят мост буквално на 50 см от жилищни сгради и поради тази причина властите попаднаха под обстрел в социалните мрежи.