17 C
София
четвъртък, 25 февруари, 2021

Официален документ на ЦРУ разкрива, че са провеждани опити за извънтелесни преживявания

Още новини

Официален документ на ЦРУ разкрива, че са провеждани опити за извънтелесни преживявания. Извънтелесни преживявания, или астрална проекция, са преживявания, при които душата на човек излиза от физическото тяло.

Тя може да пътува както до всяка точка на Земята, така и извън нея, като през цялото време човек може да я контролира съзнателно.

Извънтелесните преживявания не са редки случаи. Има стотици доклади на хора, които описват как виждат тялото си да спи, а те се реят над него, и всичко това се случва съвсем осъзнато. Това е най-често срещаният вид извънтелесно преживяване.

Илюстрация на извънтелесно преживяване / Снимка: By Rad el Baluvar – Own work, CC BY-SA 3.0, Link

Същестуват и много случаи, в които хора, които въобще не знаят и не са се интересували от астрални проекции, започват да ги осъществяват, след претърпени злопоуки.

Според източните вярвания, чрез астрални проекции можем да посетим и да се разровим из Акашовите записи. Акашовите записи са като една космическа библиотека, която съдържа информация за всяка душа във Вселената.

Документът, разсекретен от ЦРУ, представлява оригинален доклад, публикуван на 9 юни 1983 година. Той е написан от Уейн Макдонъл към своя пряк офицер от американското командване по разузнаването и сигурността на армията.

Техники, използвани от Макдонъл

В доклада, Макдонъл описва всички опити, проведени върху служителите, за достигане до извънтелесни преживявания и други подобни форми.

Снимка от официалният документ на ЦРУ, на която се вижда скица на енергийната мрежа на лявото и дясното полукълбо

За да постигне променени състояния на съзнанието, Макдонъл е използвал техники, като: хипноза, трансцедентална медитация, синхронизация на двете полукълба, мозъчна стимулация, холограми, самопознание и още.

Смята се, че идеята зад този проект е да се създаде екип, който да работи за предотвратяването на навлизане в секретни бази от врагове, чрез астрални проекции.

Резултати

В заключението на доклада пише, че съществува стабилна, рационална база, от гледна точка на физическите науки, за да се приеме, че извънтелесните преживявания са възможни.

Целият доклад на английски език можете да прочетете тук: Analysis and Assessment of the Gateway Process

Източници
Източници:
1. http://humansarefree.com/2019/05/this-is-why-you-cant-access-government.html
2. https://bg.wikipedia.org/wiki/Извънтелесно_преживяване
3. https://medium.com/accessible-foia/analysis-assesment-gateway-process-army-cia-foia-1983-human-consciousness-d7fa332ef404

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Натиснете върху снимката, за да изтеглите книгата:

Най-ново