17.7 C
София
сряда, 23 септември, 2020

Кристен Мегън: Военновъздушните сили на САЩ наистина използват кемтрейлс

Още новини

Франция: Над 60 кмета се обявиха за мораториум над въвеждането на 5G мрежата

Франция: Над 60 кмета и длъжностни лица се обединиха в подписка за налагане на мораториум над въвеждането на 5G мрежата. Петицията...

Йейлският университет дискриминира белите и азиатските кандидати, твърди департамента по правосъдие на САЩ

Йейлският университет дискриминира белите и азиатските кандидат-студенти. Това е установил департамента по правосъдие на Съединените щати, начело с генералния прокурор Уилям...

Борисов: Свикване на Велико народно събрание, промени в Конституцията и след това се оттеглям

Бойко Борисов с обръщение към народа - Свикване на Велико народно събрание, промени в Конституцията и оттегляне от поста на министър-председател....

Човечеството използва 194 млрд. маски и ръкавици месечно – масово се изхвърлят в природата

194 млрд. маски и ръкавици използва човечеството всеки месец, в резултат на т.нар. пандемия от коронавирус. Милиони от тези предпазни средства...

Огромна експлозия разтърси Бейрут, столицата на Ливан – Видео

Огромна експлозия разтърси Бейрут, столицата на Ливан. Стотици са ранените при мощната експлозия в пристанището на Бейрут, заяви здравният министър Хамад...

Кристен Мегън: Военновъздушните сили на САЩ наистина използват кемтрейлс.

На 19 годишна възраст, Кристен Мегън полага клетва да защитава САЩ срещу чуждестранни и местни врагове.

Тя започва да служи във Военновъздушните сили на страната като био-екологичен инженер и индустриален хигиенист.

Нейната работа е била да осигури безопасна работна среда за военният персонал и да сведе до минимум въздействието на военните операции върху околната среда.

Когато е било нужно да се използва някакъв химикал за определена задача, нейно задължение е било да извърши изследвания и да определи, дали е безопасно да се използва този химикал.

Ако тя определи този химикал за безопасен, трябва да направи поръчка от производител и да го транспортира до военната база, където определя входящи и изходящи пратки.

Кемтрейлс

Кристен Мегън: Военновъздушните сили на САЩ наистина използват кемтрейлс

След няколко години служба във Въздушните сили на САЩ, хората са започнали да разпитват Мегън, дали е чувала за кемтрейлс (по това време, тя не е знаела какво е това).

Тъй като нейната работа е да гарантира, че операциите на ВВС на САЩ са безопасни за здравето на хората и околната среда, тя започва да разследва феномена онлайн.

Тя открива много сайтове, които отхвърлят кемтрейлс. Но и други, които подкрепят твърдението, че правителството пръска с химикали собствените си граждани.

Сблъсквайки се с един от командирите си в армията, тя осъзнава, че кемтрейлс са истина.

Разследването на сержант Кристен Мегън

Докато все още служи, сержант Мегън започва да търси документи, които одобряват използването на опасни химикали (Air Force Form 3952) в компютърната система на военната база в Джорджия, където е командирована.

Всички химикали вкарани в базата били трудно проследими и документирани в тази компютърна система. Тя забелязва, че има буквално тонове алуминий, барий и стронций под формата на оксиди и сулфати, които не били отчетени.

Описанията на тези химикали върху сертификатите за безопасност са били много неясни и са липсвали детайли, които обикновено се съдържат в тези сертификати, включително производителя на химичното вещество.

Когато Мегън попитала командващия офицер „За какво се използват тези химикали?“, тя никога не получила отговор, затова решила да не ги одобри за използване.

Заплахи

В резултат на това, многократно награждаваният сержант Мегън, бива прехвърлена от Tinker Air Force Base, Оклахома Сити, в Robbins Air Force Base, Хюстън, Джорджия. Но това не спряло разследването и.

Вижте още: 74 учени от НАСА са убити през последните две години. Какво се случва?

В базата Робинс, Мегън започва да взима големи проби от въздуха и от почвата и установява високи нива на същите замърсители, за които е имала съмнения.

Когато застава очи в очи с новия си командир и го пита за замърсения въздух, почвите и водните проби, отговорът който получава, променя живота и:

„Никога през живота си не съм предполагала, че някой ще ме погледне в очите и ще ми каже: „Задавам ти въпрос. Има ли ти нещо? Изглеждаш много депресирана напоследък. Знаеш, че мога да ти поставя оценка на психичното здраве за до 120 дни. Кой ще се грижи за дъщеря ти?““

В момента, в който чува тези думи от нейният началник, тя вече знае, че 9-те години, които прекарва в опит да защити здравето на хората, действително са били изразходвани в отравяне на гражданите на Съединените щати.

В този момент, сержант Мегън изпитва страх за живота си. На 27 октомври 2010, вместо да се презапише в армията, тя бяга. Оттогава разобличава всичко случващо се във ВВС на САЩ във връзка с кемтрейлс.

Напускане

На бившите сътрудници на Мегън в био-екологичното инженерство са били дадени безконтактни заповеди, които забраняват контактите им с Кристен.

Откакто напуска ВВС като разобличител, тя споделя, че е много трудно да си намери работа. Тя бива тормозена всеки път от агенцията по транспорта, когато пътува със самолет.

В една своя реч, тя отбелязва, че откакто е започнала да разобличава кемтрейлс, офицери от Агенцията за защита на околната среда (EPA), пилоти, и дори тези, които зареждат кутиите с химикали по самолетите, са се срещали с нея, разкривайки, че се страхуват да говорят открито по темата.

„Геоинженерството се случва, случвало се е и досега, не е нещо ново, и вашите данъци го спонсорират.“ Кристен Мегън

Тествайте дъждовната вода за кемтрейлс отрови

Кристен насърчава всички да взимат проби и да ги тестват, за да видят колко отрови има в дъждовната вода. Така ще можете да докажете на себе си за наличието на кемтрейлс, а и на останалите, които не вярват.

С помощта на стъклен буркан (за да няма наличие на Бисфенол А), вземете проба от дъжд или сняг и я изпратете в лаборатория за анализ.

Кемтрейлс: Конспирация!?

Най-голямото препятствие, с което се сблъсква Кристен Мегън по пътя към осведомяването на обществото са платените сайтове за дезинформация.

Тя ни предупреждава за уебсайтовете Metabunk и Contrail Science, които се поддържат от правителството под името на Мик Уест.

Програмистът на игри Уест, няма знания и доказателства да говори. Неговата цел е да убеди останалите, че кемтрейлс са само една „луда теория на конспирацията“.

Докато оставяме някой друг да решава вместо нас, кое е истина и кое не, ние никога няма да можем да признаем проблема, камо ли да го решим.

Вижте видеото със свидетелските показания на Кристен и решете сами за себе си кое е реално и кое не.

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Абонирайте се за нас безплатно и ще получите подарък - нашата е-книга!

Най-ново

Франция: Над 60 кмета се обявиха за мораториум над въвеждането на 5G мрежата

Франция: Над 60 кмета и длъжностни лица се обединиха в подписка за налагане на мораториум над въвеждането на 5G мрежата. Петицията...

12 неща, които трябва да знаете за облъчването от мобилните телефони

Опасно ли е облъчването от мобилните телефони? Причинява ли радиацията от безжичните устройства рак? Все повече изследвания доказват опасността от радиочестотното...

10 любопитни факти за обелискът – символът на боговете

Преди да преминем към десетте факти за обелискът, какво всъщност представлява той? Обелискът е една от най-древните структури в Египет. Египетският...

8-те най-добре запазени вкаменелости, които археолозите някога са откривали

Днес ще разгледаме 8-те най-добре запазени вкаменелости. Вкаменелостите са органични останки от растения или животни, които са били запазени в земната...

Измислените пандемии на СЗО: Свински грип. Повтаря ли се историята?

Свински грип и COVID-19: Каква е приликата между двете пандемии? Много просто - и двете са измислени от СЗО (Световната здравна...