13 C
София
петък, 26 февруари, 2021

Измислените пандемии на СЗО: Свински грип. Повтаря ли се историята?

Още новини

Свински грип и COVID-19: Каква е приликата между двете пандемии? Много просто – и двете са измислени от СЗО (Световната здравна организация). Обявяването на „пандемия“ от СЗО води до златна треска за големите фармацевтични компании.

Една друга съвсем реална епидемия от нарколепсия се случи след т.нар. „пандемия“ от свински грип през 2009 г. – която много учени свързват с ваксината Pandemrix на компанията ГСК (ГлаксоСмитКлайн).

Видео на организацията Children’s Health Defense документира фактите за пандемията и поставя въпроса – ще ни изиграят ли отново?

Следващата информация е от горепосоченото видео.

Преди 11 години се случва „един от най-големите медицински скандали на века“, по думите на Волфганг Водарг, а именно пандемията от свински грип. През зимата на 2009 година се заплита сложната измама на ГлаксоСмитКлайн, която причинява епидемии от нарколепсия и катаплексия в Европа.

Капанът

Като стожер на глобалното обществено здраве (за каквато се приема от света), през годините до 2009 г., СЗО работи, за да гарантира, че десетки европейски и африкански държави изпълняват споразуменията си за защита на своите граждани, в случай на неочаквана глобална пандемия.

Тези „спящи договори“ предвиждат, че при подобна ситуация, фармацевтичните компании ще бъдат призовани да произведат противогрипни ваксини – за които ще получат милиарди долари. Но тогава не е имало причина за страх от тази финансова несправедливост, защото тези договори могат да бъдат активирани само в случай, че СЗО обяви грипна епидемия от фаза 6 – тоест, пандемия.

За съжаление, държавните власти, подписали тези договори, не са подозирали, че ГСК (ГлаксоСмитКлайн) прави многомилионни дарения на СЗО, в замяна на контрол върху решенията, които взима организацията.

Какво е пандемия?

За шест години, до 2009 г., СЗО показваше определението за „грипна пандемия“ в горната част на началната си страница. Определението гласеше: „Грипна пандемия се появява, когато се появи нов грипен вирус, срещу който човешкото население няма имунитет, което води до няколко едновременни епидемии по целия свят, с огромен брой смъртни случаи и заболявания“.

На 11 юни 2009 г., СЗО обявява свинския грип H1N1 за грипна епидемия от фаза 6 – пандемия. Любопитното е, че по това време в целият свят има само 144 смъртни случая от свински грип. Независимо от това, декларацията на СЗО задейства т.нар. „спящи договори“ на стойност 18 млрд. долара и производството на стотици милиони дози ваксини за H1N1 – включително Pandemrix на ГСК.

Вижте още: Три причини да се съмнявате в ефективността на ваксините на фона на цензурата „антиваксър“

39 дни преди СЗО да обяви пандемията се случва нещо подозрително – организацията изтрива от сайта си горепосоченото определение за пандемия. След запитване от медиите, организацията заявява, че тяхната дефиниция „рисува доста мрачна картина и може да бъде много страшна“. Според новата дефиниция на СЗО, вече не е нужно да има смъртен случай, за да се обяви пандемия.

Ваксината Pandemrix на ГСК беше експериментална ваксина, която никога не бе тествана за безопасност или ефикасност. Въпреки това, тя бе дадена директно на милиони европейци и африканци.

Но при обявена пандемия, няма време за бюрокрация и формалности, СЗО изисква моментална ваксина, без значение колко опасна е тя.

Обявяване на пандемия: Свински грип

Но СЗО не обявява пандемията от 2009 г. самостоятелно. Преди да го направи, генералният директор на организацията д-р Маргарет Чан, потърси насоки от Комитета за спешни случаи, съставен от 160 учени от Комитета за преглед на международните здравни правила на СЗО.

Здравната организация описва тези съветници като „водещи световни експерти в съответните им области“, но тяхната самоличност остава в тайна, което според СЗО е необходимо, за да бъдат „предпазени от външни влияния“.

Шокиращо разследване на British Medical Journal от 2010 г. разкрива, че много членове на Комитета за спешни случаи, гласували за обявяването на пандемия, имали финансови връзки с производителите на ваксините срещу грип и Тамифлу, включително и ГлаксоСмитКлайн.

Волфганг Водарг, бивш делегат в Европейския съвет, казва: „Управниците на СЗО не разбират от тези неща. Те зависят от учените. А учените се изпращат от държавите и организациите, които финансират СЗО. Много от тях са давали съвети и са взимали решения, които са в полза на фармацевтичната индустрия“.

Нарколепсия

Нарколепсията е заболяване, което затруднява изключително нормалния живот. Нарколептиците страдат от склонността да заспиват постоянно, когато са в спокойна обстановка. Катаплексията е състояние, при което силна емоция или смях причинява на човек внезапен физически колапс.

Адювантната ваксина Pandemrix на ГСК е причинила и двете, съсипвайки живота на поне 1300 деца в Европа.

Добавката AS03, адювант във ваксината за стимулиране на мощен имунен отговор, понася вината за ужасните странични реакции. Документи, получени от ищците в поредица от европейски дела разкриват, че компанията ГСК е знаела за вредните ефекти, свързани с ваксината през зимата на 2009 г. – включително 5,4-кратно увеличение на смъртността.

Въпреки че се трупат хиляди дела заради опасната ваксина, всяка държава, подписала т.нар. „спящи договори“, освобождава от отговорност компанията ГСК, което оставя данъкоплатците да се справят сами със съдебните дела, без помощта и подкрепата на родната си държава.

ГлаксоСмитКлайн никога не е изправена пред съд за унищожаването на поне 1300 живота с нарколепсия и катаплексия. Компанията не е платила и долар за влиянието си върху фалшивата пандемия.

Повторение

Разчитайки на същото определение за „пандемия“, на 11 март 2020 г. СЗО обявява COVID-19 за глобална пандемия, а нейният партньор COVID-19 Therapeutics Accelerator получи 125 милиона долара от Фондация Гейтс и MasterCard само един ден преди това.

На 31 юли 2020 година, водещите фармацевтични компании ГлаксоСмитКлайн и Санофи са взели 2,1 млрд. щатски долара от данъкоплатците, за да си партнират за създаването на експериментална ваксина за COVID-19.

Санофи трябва да предостави ваксината, а ГСК ще осигури – както вече се досещате – стотици милиони дози от техния адювант AS03 – същият, предизвикал епидемията от нарколепсия през 2009 г.

Въпросът е… ще се измъкнат ли и този път?

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Натиснете върху снимката, за да изтеглите книгата:

Най-ново