1.6 C
София
вторник, 26 януари, 2021

ФБР доклад: Никола Тесла e извънземен, идва от Венера

Още новини

Наскоро декласифициран доклад на ФБР разкрива, че Никола Тесла, един от най-блестящите умове на нашето време, идва от Венера. Тоест, той е бил извънземен.

Научните постижения на Тесла се считат за изпреварили времето си със стотици години. Всички негови творения в по-късните му години са били засекретени от ФБР.

Тесла е патентовал около 300 изобретения в 26 държави. Той е известен с изобретяването на променливия ток, дистанционното управление, усъвършенстването на флуоресцентните и неоновите лампи, изобретяването на радиото и електрическия мотор, лазерите, безжичната комуникция и още много. Трябва да се отбележи, че много от изобретенията му не са патентовани.

През 1926 г., Тесла прогнозира, че хората по света ще могат да се свързват един с друг, като освен да се чуват, ще могат и да се виждат, независимо в коя точка на планетата се намират, използвайки устройство, достатъчно малко, за да се побере в джоба им. Той прогнозира модерният смартфон, години преди изобщо да се помисли за създаването му.

Идва ли Никола Тесла от Венера?

Нов разсекретен документ на ФБР, известен като „Бюлетин на междупланетарните сесии“, написан на 14 юни 1957 г., предполага именно това. В него пише, че Тесла идва от Венера. Цитат от фокумента:

„Космическите хора са посещавали инженерите на Тесла много пъти и са ни казвали, че Тесла е венерианец, донесен на тази планета като бебе, през 1856, и оставен с г-н и г-жа Тесла в отдалечена планинска провинция в това, което днес е Югославия.

Освен това, Маргарет Сторм, жена, на която е възложена задачата да напише книга за живота на Тесла, е получила информация чрез устройство, създадено от учения през 1938 г., за което се твърди, че позволява „междупланетна комуникация“. Твърди се, че Сторм е имала контакт с тези „космически хора“. В интервю през май 1959 г., Сторм съобщава, че Тесла всъщност е венерианец. Тя казва:

„Тесла е роден на борда на космически кораб и докаран на тази планета… и е оставен на грижите на г-н и г-жа Тесла“.

Сторм твърди, че Тесла често е контактувал със своите приятели от Венера, а понякога дори ги е посещавал. В интервюто, тя заявява, че Тесла е имал много посетители, които са пристигали с космически кораби и че „повечето от тях са идвали от Венера“.

Относно книгата за Тесла, в документа на ФБР пише:

„Голяма част от данните за тази книга са предоставени на г-жа Сторм чрез стенограми, получени от устройство на Тесла, тип радио, изобретено от него през 1943 г., но неговите инженери са започнали да го произвеждат чак след смъртта му. Устройството е пуснато в експлоатация през 1950 г. и оттогава инженерите на Тесла са в тясна връзка с космическите кораби“.

Не е ясно какви са мотивите зад твърденията на Маргарет Сторм, че Тесла е венерианец, но поглеждайки в доклада на ФБР, може би получаваме малка улика:

„Госпожа Сторм ще представи материала на малки групи в района на Ню Йорк през следващите няколко седмици и вероятно космическите групи в други секции също ще си сътрудничат, като разпространят материала между своите членове. Ситуацията на света ни съвсем не е безнадеждна, въпреки че космическите хора откровено ни информират, че като раса сме твърде „мързеливи“; духовно, ние трябва да станем по-мощни, ако искаме да запазим тази планета от усилията на тъмните сили да я взривят на частици“.

Възможно ли е книгата на Сторм да е имала за цел да предизвика ново възприятие на нашата реалност, което да ни отведе на по-високо духовно място във Вселената, за да можем да коригираме траекторията, на която е била нашата планета по това време?

Трябва ли да благодарим на Венера за изобретенията на Тесла?

Много учени твърдят, че без научната работа на Тесла, развитието ни като цивилизация, каквато сме днес, съвсем не би било такова, каквото е. На база на броя на патентите, които са регистрирани от Тесла, плюс другите почти 500 патента, които той е продал или не е регистрирал, Тесла е създавал невероятните 20 изобретения всяка година.

Казано по-ясно, Тесла е трябвало да изобретява по нещо, което никой на Земята не е виждал, на всеки 20 дни.

Разбира се, колкото повече се замисляме по въпроса, толкова повече въпроси възникват. Ако Тесла е наистина от Венера, то значи ли това, че неговите изобретения са просто венерианска технология, предоставена ни от венерианците? Ако това е така, то какъв е техният мотив? Защо са искали да се развием толкова бързо? Защо са идвали на Земята? Бил ли е Тесла единственият от техните „хора“ или е имало и има още много?

Възникват и други въпроси относно извънземните на Земята, като например, използват ли американците венерианска технология, до която на нас е отказан достъп? Все пак, Тесла е живял в Щатите и там е патентовал повечето от своите изобретения.

Всички президенти на САЩ имат достъп до класифицирана информация, относно извънземните цивилизации и технологии. В интервю, президентът Тръмп бе попитан дали наистина има НЛО и извънземни и дали ще разсекрети документите за Розуел. Той отговаря: „Толкова много хора ме питат този въпрос, има милиони хора, които искат да отидат в Розуел и да го видят. Няма да говоря за това, което знам, но е много интересно!“

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Натиснете върху снимката, за да изтеглите книгата:

Най-ново