3.4 C
София
неделя, 28 февруари, 2021

Д-р Кен Джонстън: НАСА манипулира снимки, за да скрие факта, че има НЛО на Луната

Още новини

Д-р Кен Джонстън: НАСА манипулира снимки, за да скрие факта, че има НЛО на Луната.

Бивш консултант на НАСА твърди, че служители на космическата агенция отстраняват НЛО от лунните снимки преди да ги споделят публично. Това пише британският Daily Express.

Д-р Кен Джонстън-старши е бил консултант, нает от Brown & Root, в Лунната лаборатория на космически център Джонсън на НАСА през 1971 г.

Той е участвал в съхраняването, организирането и каталогизирането на снимките и лунните камъни от програмата Аполо.

Важна част от работата му е било да опакова и изпраща лунни проби на различни научни лаборатории.

Д-р Кен Джонстън е виждал как НАСА редактират снимките си

Именно през това време, той твърди, че е виждал специалисти на НАСА да редактират детайли свързани с НЛО и други аномалии от лунните снимки направени по време на програмата Аполо.

Джонстън прави тези невероятни разкрития, като дарява снимки и изследвания на Международния НЛО музей и изследователски център.

Музеят разполага с една от най-големите колекции от НЛО и материали свързани с извънземни в света. Той е създаден за отбелязване на известната катастрофа на НЛО през 1947 г. край Розуел, Ню Мексико.

Д-р Кен Джонстън: НАСА манипулира снимки, за да скрие факта, че има НЛО на Луната

Най-шокиращото твърдение на д-р Джонстън е, че висши служители на НАСА са му поръчали да унищожи пет комплекта снимки от лунните мисии.

Той твърди, че се е опитал да ги убеди да дарят тези материали на университети или изследователски центрове, но никой не го е послушал.

Въпреки това, той твърди, че е успял да запази някои от снимките на които има доказателства за необясними обекти. На някои се виждат дори сгради и структури на Луната.

Според Джонстън, именно космическата агенция го уволнява, заради публичното показване на тези доказателства, въпреки че не е директно нает от НАСА.

Космическата агенция, разбира се, яростно отрича редактирането на изображения за премахване на доказателства за извънземни и НЛО. И обявява, че все още нямат никакви доказателства за живот извън нашата планета.

Въпреки това, от агенцията отказват да коментират отделни твърдения, тъй като били твърде много.

Д-р Джонстън не е първият бивш консултант на НАСА, който прави такива шокиращи изявления.

По-рано, бившата служителка Дона Хеър казва, как лично е виждала специалисти на НАСА да редактират снимки. Те са премахвали неидентифицирани обекти, доказващи, че не сме сами.

Статията е публикувана за първи път на 17 юли 2016 г. в първият сайт на Сетланс (България).

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Натиснете върху снимката, за да изтеглите книгата:

Най-ново