9 C
София
неделя, 20 септември, 2020

Човечеството се самоунищожава. Това, което се случва не е нормално!

Още новини

Йейлският университет дискриминира белите и азиатските кандидати, твърди департамента по правосъдие на САЩ

Йейлският университет дискриминира белите и азиатските кандидат-студенти. Това е установил департамента по правосъдие на Съединените щати, начело с генералния прокурор Уилям...

Борисов: Свикване на Велико народно събрание, промени в Конституцията и след това се оттеглям

Бойко Борисов с обръщение към народа - Свикване на Велико народно събрание, промени в Конституцията и оттегляне от поста на министър-председател....

Човечеството използва 194 млрд. маски и ръкавици месечно – масово се изхвърлят в природата

194 млрд. маски и ръкавици използва човечеството всеки месец, в резултат на т.нар. пандемия от коронавирус. Милиони от тези предпазни средства...

Огромна експлозия разтърси Бейрут, столицата на Ливан – Видео

Огромна експлозия разтърси Бейрут, столицата на Ливан. Стотици са ранените при мощната експлозия в пристанището на Бейрут, заяви здравният министър Хамад...

Арестуваха двама тийнейджъри, след като са платили с биткойн, за да видят убийство на дете на живо в Тъмната мрежа

17-годишните тийнейджъри бяха арестувани в Италия, след като са платили с биткойн, за да гледат на живо, как деца биват сексуално...

Човечеството се самоунищожава. Това, което се случва не е нормално!

Водата, въздуха и храната ни са отровени, но всички са загрижени, кой ще спечели голямото спортно събитие, или какво се е случило в най-новото риалити шоу…мислите ли, че това е нормално?

По-лесно е да се правим, че нищо не се случва, отколкото да признаем, че ситуацията излиза извън контрол.

Доказано е, че генетично модифицираните продукти имат значително по-малка хранителна стойност от същите, но органични продукти…и смятате, че това е нормално?

С иновациите в ГМО продукцията се наблюдава и бум на заболелите от Синдром на пропускливите черва. Възможно ли е да има връзка?

Драстично се увеличават децата с аутизъм, заради ГМО продуктите на Монсанто, както и заради някои опасни ваксини. И това ли се счита за нормално?

Осейват небето ни с т.нар. кемтрейлс или химически аерозоли, които съдържат алуминий, барий, бактерии и вируси, които водят до различни инфекции на дробовете, рак и какво ли още не. Дори вече не е тайна, защото публично е признато от бивши военни, които са се занимавали с това. И все пак, това се счита за нормално?

Въпреки множеството доказателства, че флуорида е вреден и причинява остеопороза, синдром на Даун, артрит, диабет, зъбна флуороза и дори рак, ние продължаваме да го използваме. А откъде изобщо идва той?

Човечеството се самоунищожава

Човечеството се самоунищожава

Още по темата: Ново проучване свързва флуорирането на водата с понижаването на интелекта при децата

Нормално ли е да живеем като икономически роби, чиято единствена задача е да поддържат една разбита система на фиатна валута? Явно да, щом го правим в продължение на поколения…

За последните 3400 години сме живели в световен мир само 268 години, което е 8% от записаната ни история. Нормално ли е да живеем в постоянна война?

Между 150-200 вида растения, насекоми, птици и животни изчезват ежедневно. Това нормално ли е?

Правителствата се управляват от богати хора, които няма как да осъзнаят значението на „Ние, хората.“ И това ли е нормално?

През 1987 г. Стенли Майер разработва автомобил задвижван от вода, който може да прекоси Щатите, само с 22 галона вода. По негови думи са му били предлагани милиарди долари за изобретението, но той отказва, тъй като според него то трябва да е в ръцете на хората, а не на корпорациите.

Разбира се, след това той бива отричан и не се признава изобретението му, като краят на историята е фатален – Майер бива отровен в ресторант.

Тесла и свободната енергия

Никола Тесла разработва система за свободна енергия през 19 век. Финансистът му, Джон Морган (един от основателите на Федералния резерв), веднага иска да разбере, как може да печели пари от това.

Тесла заявява, че тази енергия е свободна и не може да се регулира и таксува. И тук приключва мечтата за свободна енергия. Нима това е нормално?

От 19 век насам трябваше да използваме свободна енергия.
От 1990 г. насам трябваше да използваме автомобили, задвижвани с вода.

Това са само два примера от стотиците други изобретения, потиснати, за да не разклатят повредената система, в която живеем днес. Това нормално ли е?

Според д-р Леонард Калдуел има над 300 лечения за рак. Според него, всички видове рак и всякакви имунни заболявания могат да се излекуват за 12 седмици. Защо не се прави ли?

Защото ракът е индустрия за 60 милиарда долара годишно. Плюс лекарствата за ранна защита и ранна намеса, които внасят допълнителни 162 милиарда долара годишно.

Ваксините

През 1872 г. Япония въвежда задължителна ваксинация срещу Едра шарка. През 1892 г. има 165, 774 случая на вариола, като 29, 979 са смъртните случаи, въпреки ваксинацията.

През 1867 г. се налага строга задължителна програма за ваксинация срещу вариола в Англия. В рамките на 4 години, 97,5% от лицата между 2 и 50 години са били ваксинирани.

През следващата година, Англия преживява най-лошата епидемия от едра шарка в своята история, с 44, 840 смъртни случая. Между 1871 и 1880 г., честотата на едра шарка ескалира от 28 на 46 на 100 000.

Голяма част от успехите, които предписват на ваксините, всъщност се дължат на подобряването на общественото здраве, свързано с качеството на водата, санитарните условия, по-доброто хранене и увеличаването на стандарта на живот.

„Ракът практически беше неизвестен, преди въвеждането на задължителна ваксинация срещу едра шарка. Трябваше да се справям с двеста случая на рак, но никога не съм се сблъсквал с рак при неваксиниран човек.“

Dr. W.B. Clarke; Mullins Eustace Murder by Injection pg 132; The National Council for Medical Research, P. O. Box 1105, Staunton, Virginia 24401

В един идеален свят, всички изобретения и патенти щяха да бъдат свободни за всички. Това щеше да промени не само живота ни, но и цялостното развитие на човечеството.

Нормално ли е да работим по 8+ часа всеки ден, 5 дни в седмицата, и да получаваме само 2 дни почивка. Повече от 10 часа от деня на един човек минават в подготовка за работа, работа, прибиране и пълно изтощение. Най-хубавите години в живота ни са изгубени, защото всички сме част от системата на икономическо робство. Това нормално ли е?

Най-вероятно ще има хора, които биха отговорили с „Да“, защото просто не вярват, че всичко това е възможно. Но ще повярват, просто трябва да се сблъскат лице в лице с аутизма, и всички други нарастващи синдроми.

Когато по телевизията пуснат реклама на лекарство, според закона, ние трябва да бъдем информирани за страничните ефекти на лекарството. Това обикновено става с проблясващ надпис на екрана с малки буквички, или изговорено толкова бързо, че едва разбираш какво говорят.

Човечеството се самоунищожава

Обикновено, най-бързо се изговаря „Преди употреба, прочетете листовката.“ 

Тоест имат време да ни говорят за проблеми с ходенето до тоалетна и да ни показват анимации на гнусни бактерии, но нямат 5 секунди, в които с човешки глас и скорост да обяснят, че всеки трябва да прочете листовката, преди да приеме лекарството…

Нека завършим с цитат на Майкъл Елнър, който много добре описва всичко, което се случва днес:

„Само ни погледнете. Всичко е наопаки, с главата надолу. Лекарите разрушават здравето ни, адвокатите унищожават правосъдието, психиатрите унищожават умовете, учените – истината, медиите лъжат, религиите унищожават духовността и правителствата унищожават свободата. „

Хората говорят за свобода, но наистина ли сме свободни, след като робуваме на системата? Човечеството се самоунищожава пред очите ни.

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Абонирайте се за нас безплатно и ще получите подарък - нашата е-книга!

Най-ново

12 неща, които трябва да знаете за облъчването от мобилните телефони

Опасно ли е облъчването от мобилните телефони? Причинява ли радиацията от безжичните устройства рак? Все повече изследвания доказват опасността от радиочестотното...

10 любопитни факти за обелискът – символът на боговете

Преди да преминем към десетте факти за обелискът, какво всъщност представлява той? Обелискът е една от най-древните структури в Египет. Египетският...

8-те най-добре запазени вкаменелости, които археолозите някога са откривали

Днес ще разгледаме 8-те най-добре запазени вкаменелости. Вкаменелостите са органични останки от растения или животни, които са били запазени в земната...

Измислените пандемии на СЗО: Свински грип. Повтаря ли се историята?

Свински грип и COVID-19: Каква е приликата между двете пандемии? Много просто - и двете са измислени от СЗО (Световната здравна...

25 факта за Лейди Даяна – принцесата бунтар

На 31 август 1997 година загива Лейди Даяна. Новината шокира света и променя завинаги Обединеното кралство. Даяна, принцесата на Уелс, бе...