-4 C
София
неделя, 17 януари, 2021

Арестуваха британец, защото е снимал как извозват стотици мигранти – настаняват ги в 4-звездни хотели

Още новини

Стотици мигранти са пристигнали във Великобритания и са били настанени в скъпи хотели за сметка на данъкоплатците, докато самите британци са поставени под карантина и не могат да работят.

Британски ютубър бе арестуван, след като се е опитал да предава на живо кадри на мигранти, натоварвани в автобуси в пристанищния град Дувър, преди да бъдат извозени към скъпи хотели за сметка на данъкоплатците.

Вижте още: Мигрантите – троянският кон на Европа

Мъжът, който се подвизава под името Active Patriot (Активен патриот), заснема сцената на обществен паркинг, когато към него агресивно се приближава полицията, пишат от summit.news

„Показвам на света какво се случва, приятел“, казва ютубъра, на което полицаят отговаря: „Мисля, че светът знае“.

„Наистина ли е така? Не знаят до каква степен обаче, нали?“, отвръща той.

Отначало полицаят твърди, че е арестувал мъжа за нахлуване с взлом, но след това рязко променя причината с „нарушаване на мира“.

След като мъжът се оплаква, че го боли ръката, въпреки че не се съпротивлява на ареста, полицаят отговаря: „Дай ми ръката си или ще те поваля на земята“.

Стотици мигранти влизат в Англия – живеят си райски

Стив Лоус, друг отговорен гражданин, който е документирал пристигането на мигрантите, заявява пред Politicalite: „Видях 74 нелегални лица, които бяха прибрани от граничните сили за само 4 часа“.

„Те бяха толкова заети, че нямаха време да разтоварят единия кораб, преди да пристигне друг“, казва той и продължава:

„Моите източници ми казаха, че още 100 души са пристигнали след като си тръгнах. Аз видях три автобуса да чакат на паркинга от 8 часа сутринта. Всичко изглежда, сякаш е планирано“.

Вижте още: Организациите на Сорос работят неуморно, за да наводнят Европа с незаконни имигранти

Мигрантите, които твърдят, че са в „тежка икономическа нужда“ плащат по 7500 лири на контрабандисти, за да преминат канала, пишат от Politicalite.

Френските военноморски кораби придружават мигрантските лодки до британските води, където след това биват предавани на британските гранични власти, които предоставят на нелегалните мигранти безплатни таксиметрови услуги и безплатно пребиваване, докато им подготвят молните за убежище.

„Повече от два пъти е нараснал броят на мигрантите през първите осем месеца на 2020 г. (близо 3950), със сравнение с 2019 г. – 1850. Migration Watch UK предупреждава, че повече от 7500 мигранти могат да пристигнат до Коледа“, съобщават от Breitbart.

Найджъл Фараж, бившият лидер на партията „Брекзит“, който неведнъж е говорил за опасността от т.нар. „бежанска криза“, написа в Туитър: „Поредният хаотичен ден на Ламанша, 130 нелегални мигранти в Дувър вече“.

Той споделя още:

„Първо, таксиметрови услуги в Дувър. После, безплатни автобуси и 4-звездни хотели. Сега, водени турове на стадион „Анфийлд“ за нелегалните миграни. Кога ще свърши тази лудост?“

Вижте още: Германия затвори границите си за европейците, но все още прибира „бежанци“

„Всички тези хора ще изпращат селфита и снимки обратно в своите страни, откъдето и да идват, а съобщението ще е: „Елате, влизайте в страната, хотели, 40 лири на седмица за харчене, подслон, пътувания до „Анфийлд“…“, казва Фараж.

Таксиметровите услуги и хотелското настаняване на мигрантите се предлага от същото правителство, което наложи на британците, които почиват в Испания, карантина за 2 седмици – тоест, те ще стоят вкъщи цели 2 седмици, а мигрантите получават екскурзия из Англия.

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Натиснете върху снимката, за да изтеглите книгата:

Най-ново