За нас

Сетланс (България) не е типичният новинарски сайт. Ние ще ви сблъскваме с теми, които за масовите медии са табу, а вие сами ще решите в какво да вярвате.

Проектът „Сетланс“ започва в началото на 2011 година, като обикновен блог за различните новини, които се избягваха в интернет пространството. Днес е общност, която свързва всички хора с различно виждане върху света, неговото създаване и обитатели.

Ние ще ви разказваме за неща, които официалната наука отрича. За добрите постъпки на лошите хора и лошите постъпки на добрите хора. За онези, които живеят сред нас, но никой не смее да признае. За това, което не виждаме, но знаем, че съществува.

Истината е, че хората живеят в страх. Страх, че могат да бъдат отхвърлени от обществото, ако притежават различни гледни точки. Ако не вярват в общоприетите, наложените „истини“. Бъди различен, не падай в този капан. Отвори ума си!

Е-книга

Съвсем наскоро съставихме първата ни електронна книга. Всеки, който се абонира за нас ще я получи съвсем безплатно.

Книгата „Теми табу – това, което не ни казват“ представлява сборник с 9 от най-провокативните теми в нашият сайт и бонус 10-та.

В нея ще откриете информация, която няма да чуете от масовите медии. От книгата ще научите колко древна е всъщност нашата страна, на какво са способни климатичните оръжия, опасни ли са ваксините, защо учените са против 5G мрежата и още много.

Социални мрежи

Можете да ни откриете в следните социални мрежи: