„ТОВА, КОЕТО ЩЕ ОТКРИЕТЕ ТУК, МОЖЕ ДА СЕ ОТКРИЕ И ДРУГАДЕ, НО КАКВОТО НЕ СЪЩЕСТВУВА ТУК, НЯМА ДА НАМЕРИТЕ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ.“

Сетланс (България) е сайт, в който се преплитат разнообразни теми – от световни мистерии и конспирации до духовно развитие и здраве. Ние ще ви сблъскваме с теми, които за масовите медии са табу, а вие сами ще решите в какво да вярвате.

Проектът „Сетланс“ започва в началото на 2011 година, като обикновен блог за различните новини, които се избягваха в интернет пространството. Днес е общност, която свързва всички хора с различно виждане върху света, неговото създаване и обитатели.

Ние ще ви разказваме за неща, които официалната наука отрича. За добрите постъпки на лошите хора и лошите постъпки на добрите хора. За онези, които живеят сред нас, но никой не смее да признае. За това, което не виждаме, но знаем, че съществува. 

Истината е, че хората живеят в страх. Страх, че могат да бъдат отхвърлени от обществото, ако притежават различни гледни точки. Ако не вярват в общоприетите, наложените „истини“. Бъди различен, не падай в този капан. Отвори ума си!

Спиралата

Какво значи спиралата, която използваме в нашето лого?

Спиралата е една от най-старите геометрични форми, открити в древния свят. Използвала се е като символ още от неолита. Спиралата е фундаментална за природата – появява се при животни, като охлюва и мидите, а също така и в природни явления, като торнадо, водовъртежи. Дори и в космоса, където можем да наблюдаваме невероятни въртящи се галактики.

Спиралата е мощен символ, олицетворяващ създаването, растежа, развитието, а защо не и космическата енергия. Спиралата е символ, който представлява пътуването и промяната на живота, съзнанието на природата, започвайки от центъра, който се разширява навън. А може би и земният път: раждане, развитие, смърт и прераждане.

Социални мрежи

Можете да ни откриете в следните социални мрежи:

Facebook

Twitter

Pinterest

Minds

Svejo