-6 C
София
неделя, 17 януари, 2021

74 учени от НАСА са убити през последните две години. Какво се случва?

Още новини

74 учени от НАСА са убити през последните две години. Почти всички случаи официално се водят като инцидент или самоубийство. Какво се случва? 

Алберто Бехар умира в самолетна катастрофа през януари 2015 година, в Лос Анджелис. Той става 74-ят учен от НАСА, загинал за две години.

Алберто Бехар е помогнал да се докаже, че някога е имало вода на Марс. Работил е и по две мисии до Марс.

Той също е експерт по роботика, който изследва как функционират роботите в сурови условия (като например под вода или във вулкани).

Необичайно високият брой смъртни случаи на учени през последните години, подтиква хората да поставят под въпрос, дали тези случаи са подозрителни или не.

Бехар е бил експерт по пилотиране. Бил е летателен инструктор както за самолети, така и за хеликоптери – времето е било ясно, но поради някаква причина, самолетът му е започнал да губи височина.

Вижте още: Д-р Кен Джонстън: НАСА манипулира снимки, за да скрие факта, че има НЛО на Луната

Пилотът на летище „Ван Нюз“ Кашиф Хършед казва: „Не виждам каква може да бъде причината за подобно нещо. Той беше много интелигентен, компетентен и сериозен.“

Това е само един от новите случаи на подозрителна смърт на виден учен.

За две години, 74 водещи учени от НАСА са убити

74 учени от НАСА са убити през последните две години. Какво се случва?
Снимка: A. H.

Убити са и водещи медици. Почти всички случаи официално се водят като инцидент или самоубийство.

Глен Томас и Джоп Ленг

Глен Томас е бил говорител на Световната здравна организация. Той е бил експерт по Ебола и СПИН, и е бил на борда на MH17, когато е бил свален, с приблизително 100 други изследователи.

Джоп Ленг, водещ изследовател, специализиран в ХИВ терапията и бивш президент на Международното дружество по СПИН, също е бил на борда на MH17.

Те всички са пътували за международната конференция по въпросите за СПИН. Изведнъж, голяма част от водещите експерти по СПИН биват убити, часове преди световната им конференция.

Шейн Труман Тод е бил електроинженер. Той е работил върху секретна „единствена по рода си“ машина за китайците, когато бива убит.

Мелиса Кетонути и Ан Саревски

Мелиса Кетонути, на 35 г., педиатър, специалист по ракови заболявания, също е работила в организация за борба със СПИН в Ботсвана. Тя е била завързана и подпалена в мазето на собствения си дом във Филаделфия.

Д-р Ан Саревски, на 53 г., специалист по рак на маточната шийка, пионер в създаването на ваксина срещу рак на маточната шийка.

Саревски е била открита мъртва в дома си в Лондон, през декември 2013 г. Съпругът и я е открил залостена вкъщи, но до ден днешен не се знае какво я е убило. При разследването на смъртта и, не е открито нищо заключаващо, което да разкрие причината. Преди смъртта си, тя се е подготвяла за пет международни пътувания.

Шейн Тод

Вероятно един от най-спорните смъртни случаи през последните години, е този на Шейн Труман Тод, на 31 г. През юни 2012 г. е открит мъртъв. Той е работил върху тайна машина за китайците, която се смята, че е била оръжие за отбрана. Шейн казал на семейството си, че не е доволен от това, което върши и че се страхува за живота си.

Той напуснал работата си, и е трябвало да хване полет от Китай до вкъщи, но умира седмица преди това. Семейството му подозира, че е убит и започва кампания за откриване на истината.

Китайски представител се заема със задачата да се опита да определи, дали това е убийство или самоубийство, но все още няма отговори.

Тези хора са само една малка част от учените на НАСА, умрели при подозрителни обстоятелства. Вижте пълният списък тук.

Всички те са били водещи медицински специалисти или инженери. Тук е мястото да се запитаме, какво са знаели те, за да се стигне до тук? Или всичко е просто съвпадение?

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Натиснете върху снимката, за да изтеглите книгата:

Най-ново