4.7 C
София
понеделник, 1 март, 2021

10 000-годишни скални рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия

Още новини

10 000-годишни скални рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия.

Държавният департамент на археологията и културата в индийският щат Чхатисгарх, планира да потърси помощ от НАСА и ИСРО (Индийската организация за космически изследвания) за научни изследвания на 10 000-годишни скални рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО-та в град Чарама в област Канкер, регион Баштар.

Според археолога J.R.Bhagat, тези рисунки изобразяват извънземни като тези, които сме свикнали да виждаме в Холивудските и Боливудските продукции. Разположени на 130 км. от Райпур, пещерите се намират под селата Чандели и Готитола.

10 000-годишни скални рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия

Резултатите сочат, че хората в праисторическите времена или са видели отблизо извънземни или просто са си измислили тези същества от други планети, които все още запалват любопитството на хората и изследователите.

Необходими са по-обширни изследвания, за по-нататъшни констатации. За съжаление, Чхатисгарх не разполага в момента с такъв експерт, който може да даде яснота по темата, добавя Bhagat.

10 000-годишни скални рисунки изобразяват извънземни и НЛО в Индия

Има различни вярвания сред жителите на близките села. Едни от тях боготворят рисунките, а други разказват истории, които са чули от предците си за т.нар. „rohela people“ – малки на размер човечета, които са пристигали на земята от небето в малки кръгли обекти и са взимали по един или двама човека от селата, които никога повече не са се връщали.

„Рисунките са направени от естествени цветове, които почти не са избледнели, въпреки годините. Странно, някои фигурки видно държат предмети наподобяващи оръжия. Носът и устата са изчезнали. В някои рисунки, фигурите са изобразени дори с космически костюми“, добавя археолога.

Какво мислите за тези древни рисунки, които изобразяват извънземни и НЛО в Индия?

Вижте още

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА Е-КНИГА СЕГА

Натиснете върху снимката, за да изтеглите книгата:

Най-ново